Monday, February 6, 2017

Milagro Kopi Patawali Minuman Kesihatan

Assalamualaikum.

Salam isnin, ramai yang dah mula bertugas kan harini, pagi pagi mesti wajib bancuh kopi sebelum pergi kerja yela supaya tak mengantuk hehe.
Kopi dan teh adalah minuman kegemaran ateng. waktu belajar dulu kalau kena stay up ja mesti cari kopi atau teh hehe habit dah tu. kawan kawan semua nasihat dedua tu tak baik untuk kesihatan tapi bukan selalu kan.

sebenarnya nak cerita pasal satu produk baru iaitu kopi minuman untuk kesihatan, haa ni baik untuk kesihatan tau.

Pernah dengar tak herba patawali?
atau nama lain akar seruntun, brotowali dan batang wali. pokok patawali ni khusus untuk demam malaria dan jugak sesuai untuk merawat sakit perut, tekanan darah tinggi dan jugak penyakit kelamin.



pokok herba patawali adalah bahan utama dalam kopi milagro ni, dan ia adalah antara kajian pelajar UITM di Puncak Alam tau, hebat kan. memang tradisional.

Kopi patawali Milagro Coffee adalah seperti tumbuhan segar; keadaan di mana tanaman kopi yang ditanam mempunyai pengaruh yang besar pada akhir hasilnya. Kebun kopi yang ditanam untuk Milagro Coffee, membawa bersama-sama keadaan persekitaran yang ideal bagi daerah Fasenda dan ketepatan operasi jentera, menghasilkan kopi dengan ciri-ciri yang luar biasa – enak dan sesuai dilengkapi dengan aroma yang menyenangkan.

Selain daripada patawali dalam kopi ni juga ada :
Robusta - biji kopi
Halia
Arabika - biji kopi
Lada Hitam
Garam Gunung

Milagro Coffee menjanjikan keunikan rasa, kenikmatan berganda dan keinginan untuk terus menikmatinya setiap hari, menikmatinya pasti membeikan kesan yang positif kepada tubuh badan anda. Malah aromanya akan membuat kita terpersona.



 cara bancuh dia senang ja, sepaket tu untuk 150 ml air panas.
boleh minum pada bebila masa sebab rasa dia sedap rasa herba patawali tu dengan aroma nyaa.


ni antara testimoni Milagro Coffee ni. Pelbagai penyakit dapat diatasi yang penting kita ikhtiar kan?

Digunakan untuk merawat penyakit seperti:
  • Tekanan darah tinggi 
  • Kencing manis
  • Merawat penyakit kelamin
  • Sakit perut
  • Demam biasa atau demam malaria
  • Menurunkan suhu badan yang panas
  • Sakit pinggang
  • Sengal-sengal 
  • Masalah cacing bagi kanak-kanak.
  • Ibu mengandung dan ibh dalam pantang pun boleh guna
  • Ada masalah sendi




Ada sesiapa berminat? Boleh jgak dibuat sebagai minuman harian tau sebab dia pelbagai khasiat. 

kalau nak tahu lebih lanjut boleh klik link dekat bawah ni


Instagram : https://www.instagram.com/milagro_coffee

Whatsapp :0174256821

harga sekotak ada 20 paket
RM55 Pos RM8 untuk semenanjung
RM60 Pos RM10 untuk sabah/sarawak



Milagro Coffee juga mengalu-alukan sesiapa yang ingin menambahkan pendapat dengan menjadi agen dan stokist mereka.Terdapat bonus yang menarik serta 3x seminar untuk facebook, instagram dan pemasaran percuma di hotel setiap tahun dan bonus yang lain ialah pakej umrah.
AGENT DAN STOKIS DIPERLUKAN.  Sesiapa berminat klik link kt atas ya. 

3 comments:

Amanda Suria said...

Selain banyak kebaikkan...rasanya pun sedap...

Kak Sue said...

Kak Sue pun dah cuba Milagro Coffee nie,sedap tak manis sangat..

Jueliza Jamani said...

sedap kopi ni.. salam kenal dr mamajue.com