Friday, August 25, 2017

Untuk Dia Hey!

Dia bukan yang 'special' di hati, 
tapi.. 
Someone special in my life. 

Ewah ateng, 
Assalamualaikum. 

Sebenarnya ini bukan entri meroyan ke kisah sedih ke tapi lebih kepada surat atas talian, 
boleh gitu,  boleh laa hahaha

I dont have to mention who 
but lets picture show it,
To be honest, 
Dia orang pertama yg ateng simpan rasa benci, 
Mungkin sbb salah paham, 
I guess, 

Tapi ateng lupa manusia ni berubah,
perasaan ni Allah yg pegang, bagi,
jadi tak boleh lah benci orang sesuka hati,
tak lama pun a few months, hormon hahaha

hey dia,
maaf lah sbb prnh benci dalam diam,
always assume before ask,
siapa suruh muka bengis, 
ai is takut, 
I always heard about you from others but not you, 
just because you were in silent,
I dont know why, 

but now just forget about that, 
since we dont talk anymore,
were strangers, 
please stay strangers cause ai dah biasa, 
kalau jumpa segan nak tegur, hahaha (Allah plan is the best, redho) 

hey dia, 
tak berharap akan rapat mcm dulu, 
but, 
Im sorry for everything, 
Sorry cause pernah benci dalam diam ( haha mcm mimpi) 

hey dia, 
Suka berkawan dengan dia, 
dah hadam dengan perangai dia(omgg haha) 
suka senyuman dia, 
seindah nama dia, 

ewahhh (hahaha excuse gedikness) 

Allah dah tulis setakat tu ja kenal, 
follow the flow, 
the best planner, 

but please dont stop smiling, 
cause your smile bright my fantasy world (hahaha this one so jujur) 

Last but not least,
ehem,
thankyou for your kindness,
thankyou for stayed in my thought for a years (amboi overnight eh haha)
thankyou for teaching me a lots,
-rasa cinta dekat bahasa arab bertambah
-rasa benci ( I dont like this)
-rasa sayang
-rasa meluat (haha)
thankyou for turned me from someone heartless to sensitive one ( haha I wish heartless buat comeback)

hey dia, 
siapa dia, 
untuk dia hey,
goodluck for future diaaa.

Gonna missed all of them.
goodluck saiyang ai semuaaa. hehehe

2 comments:

Nina Mads said...

ohhh boyfie ye hehehe

Siti Yang Menaip said...

aicececeh.. shomel2 je line2 dia..