Friday, February 9, 2018

Balm Bayi Tok Syed Untuk Batuk Selsema dan Hidung Tersumbat

Assalamualaikum.



Alhamdulilah ateng baru ja selesai menjawab ke enam-enam subjek untuk part 1 degree.
Selepas dah selesai berperang, berjuang mental fizikal ateng kena serang demam,selsema,batuk, sakit kepala, hilang selera makan for a week jugak laa.
Ateng memang spesies anti-body lemah, pantang kena hujan sikit ja boleh demam dua tiga hari paling biasa kalau luarbiasa seminggu, kalau kritikal kena admit wad, tapi admit wad dah lama tinggal sebab sekarang banyak benda yang kita boleh ikhtiar untuk hindar pelbagai penyakit, antaranya amalkan supplement, cara tradisional, tak gitu?



Sebenarnya ateng ada nak kongsi produk Tok Syed ni, iaitu balm bayi.

Sebelum ateng kongsi kelebihan Balm Bayi Tok Syed ni, ateng nak share dulu tentang Tok Syed Distribution yang menghasilkan balm terbaik ni.




Ia ditubuhkan pada April 2017, dan antara produk yang dihasilkan ada khusus untuk ibu dan anak berasaskan herba-herba berkualiti tradisional serta mengurangkan penggunaan bahan-bahan kimia merbahaya yang menjadikan kebiasaan dalam penghasilan produk zaman kini,
Ibu bapa mana yang sanggup tengok anak-anak tercemar dengan penggunaan produk yang ada paraben, SLES untuk jangka masa yang panjang.
Balm Bayi Tok Syed bukan saja untuk bayi malah kegunaan dewasa juga.







Sebenarnya balm bayi ni diformulasikan untuk melegakan batuk, selsema dan hidung tersumbat terutama sekali bayi. Bayi ni sensitif dan mudah dijangkiti penyakit dan cepat tidak selesa jika sakit, ini menyukarkan ibu bapa untuk mencari solusi untuk melegakan ketidakselesaan bayi. Dengan adanya Balm Bayi Tok Syed ini membantu ibu bapa serta memudahkan ibu bapa melegakan ketidakselesaan bayi.

Apa kandungan dalam Balm Bayi Tok Syed ni?



Balm Bayi Tok Syed ni serbaguna dan diproses di kilang bertarag GMP, diadun dengan bahan-bahan semulajadi yang bukan sahaja dikhususkan untuk bayi malah orang dewasa baik lelaki atau perempuan pun boleh guna.



Yes, berkesan untuk ateng!



Antara bahan-bahan dalam balm bayi ini adalah beeswax, minyak kelapa dara, minyak bunga matahari dan pati lavender yang mempunya khasiat tersendiri.




Beeswax
Iaitu Lilin Lebah merupakan pekatan bahan asli yang dihasilkan daripada lebah serta dapat membantu masalah radang kulit.



Minyak Kelapa Dara
Terkenal dan diikhtiraf seluruh dunia.Ia bertindak sebagai pelembab yang berkesan kepada semua jenis kulit termasuk kulit kering. Jadi balm ni memang khusus untuk bayi yang kulit sangat sensitif dan lembut.



Minyak Bunga Matahari
Bijinya yang kaya dengan nutrien dan komposisi yang seimbang.Ia mengandungi Vitamin E dan Asid Lemak Omega 6 yang tinggi menjadikannya sangat efektif untuk urutan luaran.



Pati Minyak Lavender
Agen utama berfungsi mengurangkan tekanan. Dengan wangiannya yang menenangkan, Pati Minyak Lavendar ini bukan sekadar sebagai bahan aromaterapi, kebaikannya bagi yang mengalami demam dan selesema sangat terbukti

Testimoni Produk

Sebenarnya banyak testimoni positif daripada pengguna Balm Bayi Tok Syed ni,majoriti puas hati dengan balm ni.







Testimoni Versi Video.

Testimoni Ateng



Ateng dapat masa final haritu, elok lepas final terus demam, ateng pun guna balm ni masa hidung berair mcm paip air, Alhamdulilah berkesan untuk orang dewasa. Bau dia sangat ringan dan menenangkan, ateng asyik hidu tak berhenti masa selsema dan hidung berair haritu. Sapu dekat atas hidung sebelum tidur, tidur pun tenang ja. Makan ubat selsema dua biji pun tak se-selesa sapu balm bayi ni. Ateng sapu dari dahi sampai ke hidung dan sekeliling hidung sebab hidung berair teruk sangat.

Alhamdulilah lepas sapu balm ni, esoknya selsema dah hilang dah tak hidung berair mcm paip, selalunya ateng ambil masa dua tiga hari baru nak sembuh tau, sejujurnyaa. 

Balm ni memang di khususkan untuk bayi sebab bahan-bahan yang semulajadi, tapi kalau dewasa nak guna pun boleh je. Ibu bapa sekali dengan bayi boleh guna, jimat dah kan dekat situ hehe. Saiz balm ni pun besar jugak (45gram), dengan harga hanya RM80 sahaja.



Korang takkan rugi kalau beli Balm Bayi Tok Syed ni sebab kegunaan dia pelbagai dan seisi keluarga, insyaAllah berkesan.

Dekat sini ateng sertakan link dan cara untuk dapatkan Balm Bayi Tok Syed ni, kalau korang nak jana pendapatan dengan TSD pun boleh sebab produk ni memang terbaik.

Website :
 http://www.toksyed.com/

Page Jualan : 
http://www.toksyed.com/product/balm-bayi
Page Pengedar :
http://www.toksyed.com/stockist
Page Register Pengedar:
http://www.toksyed.com/register

Facebook : 
(https://www.facebook.com/toksyedori)
Intasgram : @toksyedori 
(https://www.instagram.com/toksyedori/)

No Telefon HQ :0168262990

5 comments:

Dunia Zumal said...

Hebat produk Tok Syed ni...

Siti Yang Menaip said...

bagus banyak khasiat dan manfaat. size pun senang nak dibawa travel =D

BnWCollections.com said...

I like your information which is very useful for me. Thanks.

Canon M To EF Mount Pakistan

shalimar yusof said...

produk ni memg best,,wangi

Hans said...

memang best bau dia