Tuesday, March 13, 2018

G-Storm Ellvita Khusus Untuk Gastrik

Assalamualaikum.

Siapa sini ada masalah angin dan gastrik?

ateng ada gastrik mungkin peringkat awal tapi ada penyakit angin atau suka sendawa sebab makan selalu nya terlebih tak pernah skip tapi bila makan terlebih ni dia akan ada satu masalah iaitu angin, dulu kecik-kecik makan apa pun tak ada masalah, bila dah masuk 20 an ke 30 an ni, kalau salah makan memang berangin cerita dia,
tapi nasib lah dedulu jenis tak memilih makan sebab sekarang kena jaga makan dah,
kalau tak jaga menanggung nasib lah berangin dari pagi hingga malam, tersiksa.



Pernah tak dengar G-Strom 360?

Nama pun tak macam eh minuman apa ni. heheheh meh ateng perkenalkan, G-storm 360 adalah minum keluaran Ellvita khusus untuk masalah perut dan energy booster di formulasikan oleh Dr Perubatan sendiri. G-storm ni bahan utama adalah susu kambing dan 22 bahan alkali yang premium khusuh untuk perut dan energy booster.G-storm 360 jugak membantu membuang toksin dalam badan dan membersihkan usus. Kan kalau usus sihat badan pun sihat. gituu.






Keistimewaan Ellvita G-Storm 360
  • Hilangkan gastrik
  • Pedih ulu hati
  • Kerap sendawa
  • Badan lemah
  • Pening dan muntah
  • Masalah penghadaman


Okay cara nak bancuh G-Storm ni semudah ABC tau,

Campurkan 1 sachet G-Storm ke dalam air sebanyak 120ml,boleh guna sama ada air suam ataupun air sejuk,
Shake sehingga larut (untuk air sejuk sahaja) manakala untuk air suam boleh kacau sehingga larut,
Selepas tu siap boleh minum pagi dan malam.

Rasa susu tapi bau peppermint, wangi menusuk kalbu gituu.


Antara bahan-bahan yang terkandung dalam G-Storm 360 adalah,
  1. Peppermint
  2. Manna Gum
  3. Black Seeds
  4. Yogurt
  5. Apple
  6. Spinach
  7. Banan
  8. Almonds
  9. Aloevera
  10. Brocoli
  11. White Kidney Beans 
  12. Tomato
  13. Carrot
  14. Clove Flower
  15. Turmeric
  16. Barley Grass
  17. Green Tea 
  18. Ginger
  19. Fennel Seeds
  20. F.O.S
  21. Stevia
  22. Goat Milk


ellVita G-STORM 360 ada dlm 2 pek.
(pek 300gram-kecil)
(pek 650gram-besar)







ellVita G-STORM 300 gram 
RM 60.00 (Semenanjung Malaysia)
RM 70.00 (Sabah &Sarawak)
ellVita G-STORM 650 gram 
RM 120.00 (Semenanjung Malaysia)
RM 130.00 (Sabah & Sarawak)



Testimoni ateng.



Alkisahnya ateng memang takda gastrik tapi ada angin, ke sama eh angin dengan gastrik,

tapi kalau kena angin ka badan berangin memang tegang otak, sakit Allah je tahu. Setiap malam ateng amal minum G-Storm ni banyak angin keluar, bau dia pun wangi, berangin gitu.


Best la G-Storm ni sesuai dengan tagline;

Ellvita Trusted Tasty Tested and House of Nature.




Hotline : 019 2020 911

Website : http://www.ellvita.com/
Facebook : Ellvita HQ
Instagram : Ellvita HQ


Jangan cakap ateng tak payung..

6 comments:

Dunia Zumal said...

Memang terbaik gstorm ni, mujarab...

anak denesor said...

Best kan minum g-storm ni..berangin perot.

Pha Is said...

dia dikira minuman, so x perlu berdaftar dengan KKM, tapi bila ada claim kesihatan pasal gastrik tu, hmm.. bahaya sikit nih..

Cik Tie said...

Ciktie pun dah cuba! Alhamdulillah, mujarab

Liza Razak said...

sudah lama ade gastrik brg ni makan blh sembuh?

Liza Razak said...

Artikel ni mmg informasi terima kasih
www.lizarazak.com