Saturday, March 10, 2018

Susu Kambing Premium Berry Untuk Kulit Cantik Dan Flawless

Assalamualaikum. 

Happy weekend,





Siapa sini suka minum susu macam ateng?
Ateng dah try mcm mcm jenis susu, susu kambing lah susu lembu, pelbagai perisa, coklat, madu, teh hijau, tapi susu kambing perisa strawberi rasanya ateng tak pernah lagi. Selalu susu kambing ni orang suka yang fresh dan kurang bau, jarang jumpa yang boleh di bawa kemana saja dan mudah di bancuh,
tapi ateng ada try satu brand Ellvita Susu Kambing Premium Berry.




Selalunya orang takut nak minum susu kambing, sebab bau yang kuat, kambing pun ramai tak makan apa ntah lagi susu dia ye dok?
Tapi Premium Berry ni bukan susu kambing biasa biasa tau, bau pun takda tak rasa mcm minum susu pun rasa mcm makan strawberi dekat Cameron Highland hehehe eh
Premium Berry ni adalah keluaran Ellvita atau sebelum ni dikenali dengan nama i-sihat di formulasi oleh Doktor Perubatan. Nama saja yang berbeza namun khasiat tetap sama malah lebih berkesan dengan 15 bahan semulajadi terbaik yang ada dalam Premium Berry ni khusus untuk kulit cantik dan flawless.


Siapa yang boleh minum Premium Berry ni?
Semua golongan dari kecil hingga dewasa mahupun lelaki atau perempuan.

Cara bancuhan pun semudah ABC guna air sejuk atau air suam tak perlu panaskan air sebab dengan air panas akan mengurang khasiat yang ada dalam Premium Berry ni.



Premium Berry ni ada banyak khasiatnya,
antaranyaa bahan bahan semulajadi yang ada dalam ni adalah,

Madu- Melembapkan kulit dan mngatasi masalah kulit
Sakura - Memutihkan dan mencerahkan kulit
Kolagen- Menganjalkan kulit
Astaxanthin -Melindungi kulit dari sinaran UV
Applephenon- bertindak sebagai anti-penuaan

serta 10 lagi bahan semulajadi seperti susu kambing, kurma,buah tin, zafaran,habatussauda, kismis, badam, buah beri dan kolagen.
Antara kelebihan lain Premium Berry,

1. Kandungan vitamin C di dalam Ellvita Premium Berry membantu mencantikkan wajah dan meningkatkan ketahanan tubuh. Kulit bertambah berseri gituu.

2. Antosanin dan antioksidan dari ekstrak buah beri membantu menajamkan mata, melindungi dari penyakit jantung dan mengelakkan kanser. 

3. Kolagen membantu memperbaiki masalah kulit dan rambut serta menambah keanjalan kulit dan bertindak sebagai anti penuaan. 

4. Melatonim yang tinggi dari ekstrak sakura membantu dalam memutih dan melembabkan kulit, serta merawat kulit kusam. Kulit putih sekata dan flawless

5. Ekstrak Applephenon membantu dalam mengurangkan pigmentasi kulit, mencerahkan kulit dan anti penuaan juga, bahkan ia bersifat anti oksidan serta mengurangkan paras kolestrol LDL.

6. Astaxanthin yang ada dalam ramuan ini dapat membantu ketahanan kulit dari kesan sinaran UV, selain dapat merawat ekzema dan dermatitis serta bersifat anti fungal. Kulit jadi sihat dan tegang, tubuh cergas dan gagah perkasa melawan penyakit.


Antara testimoni daripada mereka yang pernah guna Premium Berry ni,




Testimoni ateng


Lepas minum susu ni ateng rasa cepat kenyang lagipun susu ni sedap, berebut ateng dengan ibu sebab dedua nak kulit cantik hehehe semua orang tahu yang strawberi memang bagus untuk kulit, ateng jenis yang kulit muka berminyak lepas amal minum susu ni pagi dan malam sebagai rutin harian kulit dah kurang berminyak kecuali kalau aktif sukan lah berpeluh tu normal hehe. 
bau dan rasa Premium Berry sangat sedap sesuai dengan trademark,
Ellvita : Tasty, Tested, Trusted and House Of Nature.

harga RM 60.00 berbaloi dengan khasiat dan rasanya. Rugi kalau tak cuba.

Selain Premium Berry ada jugak perisa gabungan vanilla dan chocolate (Vachoc) dan jugak Orgalac perisa asli dan vanilla.
sebenarnya banyak lagi kegunaan produk Ellvita ni tak percaya korang boleh serbu website diorg sebab ateng dah memang jatuh cinta dengan Premium Berry.

dekat sini ateng share contact number dan website untuk senang korang rujuk, jangan cakap ateng tak payung.

Hotline : 019 2020911
Website : www.ellvita.com
Facebook : Ellvita HQ
Instagram : Ellvita HQ

4 comments:

Dunia Zumal said...

Zumal tak suka susu, tapi bila rasa Premium Berry jadi minat pulak minum...

Siti Nurzafirah said...

geram pulak tengok warna soft pink premium berry ni... mesti sedap kan

Farahain ZFA said...

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa

Cik Tie said...

Ramai yang gtau ia sedap. Nanti ciktie nak try la