Wednesday, May 13, 2020

PGMall Merchant Requirement Incentive - Jana Pendapatan Tanpa Modal

Assalamualaikum.


Hai korang.
amacam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang bermula 18 Mac haritu,
semua okay kan.
dah hampir sebulan lebih pergerakan kita dikawal,
tambahan nak dekat raya ni nak shopping kelengkapan raya pun tak boleh,
tak balik raya pun tak boleh.


lagi kesian dekat peniaga yang dah biasa bukak gerai dah biasa secara offline cemana nak pasarkan barangan diorang,
haaa harini ateng nak kenalkan satu platform khusus untuk peniaga online yang sedia ada dan yang baru nak berjinak iaitu dekat PG Mall




PG Mall adalah platform atas talian untuk semua pengguna shopping pelbagai barangan keperluan dan kehendak,
mesti ramai yang baru tahu kan?
PG Mall mula ditubuhkan sejak tahun 2017 dan merupakan salah satu local ecommerce platform dalam Malaysia.
PG Mall menggunakan concept ConsuMerchant iaitu dengan setiap pembelian di website PG Mall ni akan dapat cash back antara 0.5% hingga 3.5%.
Bestnyaaa beli dapat duit balik.
yang paling menarik perhatian bila kita referral jugak akan dapat insentif.
wow!



haa yang tengah kusyuk membaca ni mesti ada kengkawan yang buat bisnes atas talian kan?
harini ateng nak kenalkan Merchant Recruit Incentive.

Mesti tertanya apakah itu?
okay macam ni kalau korang ada kengkawan yang berniaga atas talian,
korang bagi kenalkan dengan PG Mall ni,
bila dorang berjaya register korang akan dapat insentif jugak,
kawan korang pun dapat berniaga dengan senang secara atas talian.
menarik tak?



Setiap merchant tu rate berbeza tau boleh refer gambar diatas ni.
Sesiapa berminat boleh refer link ni RecruitMerchant
atau
korang boleh contact PG Mall Head of E-Commerce Mr.Bok 011-5509 7916 untuk info lebih lanjut.




PG Mall iprice insights mapping Malaysia leading e-commerce player (2020 Quarter 1 report) ini menyatakan PG Mall antara platform yang memang dipercayai dan mempunyai banyak produk.
PG Mall adalah yang platform e-commerce ketiga untuk Malaysia dan merupakan platform atas talian yang pertama di Malaysia, tak perlu meragui segala produk dalam PG Mall ni.

korang boleh refer SINI






menarik bukan?
dengan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat sekarang mesti ada rasa takut nak keluar jadi bolah jadi kan PG Mall website atas talian untuk shoppiing raya.
jangan lupa ajak kawan kawan korang yang ada bisnes join PG Mall,
korang dapat insentif kawan korang pun dapat tau.



Seller :sign up now at seller.pgmall.my
Shopper :Shop now at www.pgmall.my
Website : www.pgmall.my
Facebook : PGMallOfficial
Instagram : PGMall.my



3 comments:

Sally Samsaiman said...

Dgr kata byk diskaun dgn cashback 😆

Dunia Zumal said...

Wah, boleh try shopping sini lak

marsha said...

Bestnya sambil shopping bleh jana pendapatan