Wednesday, August 12, 2020

PGMALL Terima Pembayaran Melalui E-Dompet

Assalamualaikum.

Hai!

Amacam PKPP korang ikut SOP tak tu? 

Haa ke langgar tembok ni, kalau sayang diri sendir dan orang sekeliling jangan lah langgar tembok gais,

ikut SOP yang sangat mudah tu daripada kena stay at home, PKP again.

Harini ateng nak kenalkan satu laman web yang boleh korang shopping online,

PG MALL!

PG Mall adalah platform atas talian untuk semua pengguna shopping pelbagai barangan keperluan dan kehendak,
mesti ramai yang baru tahu kan?
PG Mall mula ditubuhkan sejak tahun 2017 dan merupakan salah satu local ecommerce platform dalam Malaysia.
PG Mall menggunakan E-dompet untuk membuat pembayaran. Sangatlah mudah dan senang sebab sekarang ni semua tempat dah menggunakkan aplikasi E-dompet ni.

Dah tak payah susah susah nak guna pembayaran atas talian kena tunggu sms TAC lagi,

kadang TAC bermasalah dah satu hal terlepas harga sale.

Tak gitu.

Malah,PG Mall iprice insights mapping Malaysia leading e-commerce player (2020 Quarter 1 report) ini menyatakan PG Mall antara platform yang memang dipercayai dan mempunyai banyak produk.

PG Mall adalah yang platform e-commerce ketiga untuk Malaysia dan merupakan platform atas talian yang pertama di Malaysia, tak perlu meragui segala produk dalam PG Mall ni.


Haaa mesti semua dah claim e-penjana ni kan?

Dapat RM50 kan, kalau korang spend dekat PG MALL RM80 keatas untuk pelanggan baru dapat RM25 OFF dan RM 100 keatas untuk yang dah pernah guna PG MALL.

Berbaloi sangat lah untuk membeli belah dekat website online ni.

Yang paling best RM8 OFF untuk shipping bermula 10 Ogos sehingga 30 September 2020.

haa ada lagi 50% rebate kalau korang tengok live ekslusif di facebook PG MALL.

Banyak betul PG MALL ONLINE ni kelebihan dia eh. Lebih jimat masa dan tenaga dengan pandemik ni nak membeli barang keperluan memang semua atas talian lebih selamat dan senanga. N

Cara pembayaran pun senang dengan E-dompet ni janji kena ada nilai tau dalam E-dompet tu.


Selain daripada itu, dekat PG Mall ni yang takda dekat tempat lain dorang sokong produk lokal jugak tau,

peniaga peniaga kecil yang terjejas masa awal pandemik haritu banyak dalam PG Mall Proudly Local ni,

jadi kalau korang yang jenis sokong lokal boleh laa melabur dekat PG Mall sambil nak tolong peniaga lain kan.

Kempen bermula Julai sampai Disember 2020 dengan hashtag #BarangBaikBarangKita.

Selalunya produk lokal ni lebih baik dari yang lain sebab dorang jaga kuantiti dan kualiti,

ateng suka okay.


#BarangBaikBarangKita

Dekat PG Mall jugak boleh dapatkan barangan Nestle tau, antara brand yang ramai orang borong ni,

dengar dengar Nestle ni kerap buat pertandingan hadiah menarik.

Haa ni lah masa dia nak menang berganda sebab PG Mall pun nak bagi hadiah dengan setiap pembelian produk Nestle dekat website dorang,

16 Pemenang Mingguan akan dapat RM50 dan baucar PG MALL

3 Pemenang Bulanan akan dapat RM100 dan baucar PG MALL

dan RM8 OFF dengan setiap permbelian RM80 keatas.

Sangat jimat berbaloi berganda ganda okeh.


Menarik kan?

Jom shopping sekarang!

klik dekat setiap link yang ateng dah attach tu ye.

Tapi sebelum tu siapa belum download aplikasi PGMall klik SINI


Shop now at www.pgmall.my
Website : PGMall
Facebook : PGMallOfficial
Instagram : PGMall.my

No comments: