Monday, December 31, 2018

Pak Mat Western Terbaik

Assalamualaikum.

Berbulan simpan entry ni ampun lah tak sempat nak berkongsi,
kalini nak kongsi tempat makan western paling berbaloi kalau tak pi memang rugi,

Pak Mat Western!!

Ya Allah dah lama tau mengidam nak pi makan sini,
dok tengok ja instafamous share dekat instagram,
bila boleh dok pi,
sabaq ja telan ayaq lioq haha

kalini ateng nak bagi hampa pulak telan ayaq lioq, gituuu.



Kedai dia macam warung biasa tapi parking senang dan banyak,
tempat duduk pun banyak ja,
kawasan memang luas dan strategik la,
tapi kalau pi waktu cuti memang kena tunggu turn la,
disarankan yang nak pi booking sesiap naa.





*gambaq ehsan facebook*

antara menu yang ada + banyak lagi tauu

apa yang ateng order ?


Spaghetti Bolognese Meatball RM9.90 jurrr
meatball dia homemade saiz gergasi dan juicy sangat ya Allah, 
taktau nak gambarkan rasa dia sebab kena pi cuba sendiri okay,
3 biji macam sikit tapi kenyang padahal lapaq sangat dah sebelum pi,


yang ni mix platter ateng share dua dengan member, 
tu pun bergaduh nak habiskan sebab tamak dah makan spaghetti,
Mix Platter ni harga RM 20+ kot
ada chicken + lamb sedap yakmat weh,
fuhh teringat sambil menulis ni,
kalau pi masa lapaq memang kenyang,
tapi kalau pi time kenyang memang bertambah kenyang,
tapi jangan tamak nanti bergaduh nak habis kan muehehe.


kalau air pun ada banyak jenis tapi ateng macam biasa la fresh orenge berpisah tiada,
ateng makan berdua so tokleh order banyak,
tapi takpa nanti wajib pi lagi,
murah,
banyak,
sedap,
ish,
berbaloiii lahhh.
jauh pun sanggup okayy


bergaduh dengan diani lah nak habiskan muehehehe
thankyou bebi girl sudi teman ke mana sahaja. kihkih

dengan murah hati ateng share contact senang nak pi nanti naaa,

Facebook : PAK MAT western
Contact : 011 -3615 2643
Waze : Pak Mat Western


3 comments:

zarul farhana said...

Dok teringin lama dh nk p. .Tapi xdan lagi

Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah said...

aduhai menggoda nya semua menu. rasa macam nak makan ja semua. hahahahhahaa

Pha Is said...

x pernah makan lagi kat situ.. bila netah nk merasa.. nnti kita buat gathering kat situ la senang.. hehehe