Friday, February 25, 2011

bux's shawl collection.

hyeeeeeeeeee~
update blog kembali~

korang ,,,, ade msalah la ,
esok skola (sabtu) nk naek moto ke pngangkutan awam or kena pegi awal ?
awl tu 5.30 ok, && gerko pukul 8?

pngangkutan awam mmg ibu tak bg :(
naek moto takut kat incik polis, moto takda sticker L ~ & roadtax mmg mati~ hehe
jd kena pegi awl~ ape msalahnya ? ngadaaaaaaaaa~
pegi awl jela, boleh buat hmework :) good girl ~
haha XD
masuk bakul angkat snirik ^____^


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

awww ~ actually nk promote shawl kak tirah ckgu tirah nih ~
BUX'S SHAWL COLLECTION~

harga jngn tnyaa~ murah sngtsngt~ beza bnyak sngt kalau beli kat luar ^___^
lgpun kak tirah kakak kpd anis afiqah , jiran & kwn terdekat jugaklah,
so senang~ hehe, fthin ni kalau beli kt kedai tu rmbng mata, bnyak sngt,
so klau trhad cmni best ckt,
pelik itu saya~


saya dh beli inner && shawl, best pkai, sesuai dngn hrganyaaa ~
berpatutan la sng, rasa mcm nk beli smua jaaa ~
tp duit takda, ckt2 dulu laa :D


COTTON CRUMPLE TONE~
yg ni rm 10 je~




contoh contoh shawl~

shawl crumple tu mcm nak beli je, tp
.
tak reti pakai, kuno kan? haha,
ada wktunyaaa, skrng msih skola, fashion dngn buku udah lerr~
^_______^


: kwn kwn area SP kalau nk beli boleh suruh fathin jd posnyaa,
upah 50 sen cukuplah~ hehe, gurau jek~


p/s : beli shawl dh lama dh bru nak promote, mau idaknye, pelupaaaa~ sorrryyy :)


selamat bershopping~
assalamualaikum~

2 comments:

fathiahRAIHANA said...

wow . kenape tnjuk ? taw kan akak hantu shawl ? T________T
hahaha . thanks share ^^

.atynFATHIN. said...

hehe ~ sj nak promote~
akak hantu shawl, sama la :D