Monday, March 21, 2011

HAPPY BIRTHDAY ADIK ! ;D

Assalamualaikum~
uwaaaa, dah lama tak update blog secara real cm ni
slalu post auto publish,
yelah * gaya mail upin ipin* org busy~~~ la sngt, kahkah,
srius malas nak taip dah skrng ni,
online tu mcm tiap-tiap minggu je skrng, konon dulu tak nak hupdate,
cakap melayu cm tu laaaaa, bukan ape, skrng ni ckgu semua nak cari dlm internet,
baru nak jauhkan diri dari ini benda alah~ haih, sabar~~
fathin boleh ^______________^

okayyyyy,
21 MAC 2011
,
genap lah umur hero pujaanku 8 tahun ~
tapi kalau tngk prangai tak mcm lapan tahun,
nakal yang amat, lepastu bab cakap bijak,
walaupun pemalu & pendiam cm k.long dia ni,
kuangkuang~~
jngn nak kembang sngt lahhhh,

biasalahkan budak nak membesar walaupun badan tak membesar~
okayy tutup cerita,
haha XD


ALLAH SELAMATKAN KAMU,
ALLAH SELAMATKAN KAMU,
ALLAH SELAMATKAN MUHAMAD AMIR FARIZ,
ALLAH SELAMAT KAN KAMU.

SEMOGA SENTIASA CEMERLANG DLM PELAJARAN,
JANGAN TINGGAL SOLAT YA,
SEMOGA PANJANG UMUR,
TAAT KEPADA IBU DAN AYAH :)
AMIN! :)




go to go, mood malas dah serbu,,
take careee, semoga rindu ai ye,
kahkah, mngarut jewwww, ^___________^

2 comments:

SweetSyaza said...

happy birthdy to adik atyn :)

.atynFATHIN. said...

thank youuuuuuuuu <3