Thursday, May 5, 2011

GIVEAWAY HAJAR AZMAN :)



1- Kena follow belog aku ni http://hajarazman.blogspot.com untuk tau update pasal giveaway ni. :)

2- Buat satu entry bertajuk GIVEAWAY HAJAR AZMAN .

3- Copy and paste gambar kat entry korang

4- Tagkan kepada dua blogger yang lain and makesure yang diorang tau.

5- Pastekan url entry korang kat komen bawah ni ye =)

6- Siap. Mudah kan?


Maklumat tambahan :

Giveaway ni maybe makan masa dalam seminggu atau kurang atau lebih, depends pada jumlah yang join.
Penyertaan bertuah akan dipilih oleh Random.Org, baru la adil kan ;)

Hadiah :

Satu beg yang ditaja oleh Misslily Shop untuk seorang
Barangan yang ditaja oleh ShawlForYou untuk beberapa orang.
Hadiah hadiah lain akan diberitahu kemudian, kot kot ada lagi orang nak taja
.


Jom join :)

2 comments:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

.atynFATHIN. said...

ngeee, okay, I'm trying