Sunday, June 19, 2011

*sigh*



*fuhhhhhhhfuhhhfuhhhh* tiup habuk, hahak, huduh je tiup habuk pung,
hahaha, srius nk spm ni update blog mlssss sngggtt~
story tu bnyak tp mls nak taip :)
skrng tngah busy bt add math folio, dngn sukan lg, larian stu malaysia lg ~ hehe
busyyyyy as a beee :D

JUNE ? hectic month ~

hurm, ada tak sesiapa yg nak kata father's day haram ?
for me father's & mother's day tak salah nk smbut, mnghrgai org trsyg, kan?
tp jngn lah masa father's & mother's day nk hargai, hr lain bt tatau, slah tuu,
tanpa ayah, takkan wujud kita,
antara ayah dngn ibu, ibu lebih menunjukkan prasaan syg dia brbnding ayah, kan?
dlm ap2 ibu lebih risau, ibu yg selalu jaga kita kalau sakit,kannn?
but hakikatnya, ayah pn rasa smua tu, cuma tak tunjuk je, the facts!
lelaki kan cm ego sikit, hehehe.
takkan lah ayah tak syg kita kan, kalau dia tak syg dh lama dia buang kita, rite?

mls nak celoteh bnyak2~~
btw, HAPPY FATHER'S DAY , AYAH! :)
LOVE YOUUUUUU


mcm pening je entry kali ni, putarputar ~~

may I ask one question~
knp my blog nak kena HACKKKKKK ?
cecite apa masalah my blog ? jngn main hack je, tak baiklah :(
kita boleh brbincang kannn? :((((


p/s : result exam mcm org ta blajaq lnsg, hampagassss :(

1 comment:

Aflina Affandi said...

Hey , jemput join contest . Hadiah wang tunai :)

http://thisnotyours.blogspot.com/2011/06/wohoo-jom-join-contest.html :)