Saturday, January 14, 2012

New :)

Assalamualaikum :)
kalau ikut kalendar tahun cina kita dah msuk tahun baru , sudah 2 minggu :)
kalau tahun islam dh lama dh . hehehe , since sy ni budak lepasan SPM , dh la last paper 6hb 12 2011 , so banyak sngt bnda nk buat ,

antaranya :

- Improve skill memasak , hehehe . since ada dua org tukang masak kt rumah , sorg style thai , sorg style smua boleh , my ibu lah tu ~ ayah pndai buat masakan thai jep ! :D so , jngn lepaskan peluang .
-Improve skill menjahit dri ibu , dpt jhit bju kurung sehelai jd la kan . :D
-Selesaikan urusan dngn skolah memandu XD kalau namanya skolah , mmg sngt bosan .
-Bekerja , cri duit sikit2 utk future studies , insyaALLAH.
-Learn something new , learned playing guitar , learned about motorcycle , ouh , I love it .
- meeting my old friends every weekend , hehehehe !
-turunkan kilo's , kihkihkihkih .


akhir kata , sngt banyak benda nak bt , smpai wktu tidur lbh sikit drpd msa skolah dulu :D hehehehe . 3 bulan ++ ni kna guna sebaiknya , jyeah , love it ! hbs paper lambat so masa sngt trhad , enjoy dngn kngkwn pn kna curik masa :D

start 1/1/12 hrtu , mulalah hidup sbagai seorg pekerja , workaholic . hehehehe .
so far so good . I feel good , na na na na na na , so good . *iklan NTV7*
abg2 dkt tmpt krja tu sngt peramah , thumbs up sikit ! hehe ,
kakak2 pn okaylah . cuma strict sngt . hehehehe
my manager pn okay jep , sngt2 sporting !
mlm2 buta bleh p psng lagu doraemon , haiyak , heeee , bestbestbest .
tapi , hidup ni kadang2 kt atas kdng2 kt bwh tu normal lah .
hr kesebelas krja dh kna nsb mlng , yg mna tw tu tw lah XD
apepn , krja nk cri pngalaman , & mmg bnyak pngalaman dpt :)
sukasukasuka , kwn pn rmai . abg2 kt situ hntam je la bt kwn , bukan tua sngt pn 19 keatas ja umur pn , hahahahahahahahahaha .


new year, I got my new inspiration :D yeah , my birthday present .
LC135 :)my baby boo :D every week kena bsuh .
kalau tak belemoih lah , dh la wrna putih , mmg dri jauh org nmpk kalau kotor .
actually dpt warning dri ayah , nmpk kotor ja moto tu , ayah tarik balik :D
so cepat bertindak , teeheeeeee ~



nak ckp pasal newyear 2012 melalut p crita bnda lain XD
haaaa ? thun ni & thun sebelum2 nya mmg tak smbut pn new year , ibu & ayah tak bg ,
maal hijrah smbut biasa2 ja , new year nk over ? XD erk .
so since awal tahun hijrah dh tanam azam , nak jd lebih baik dri sebelumnya , insyaALLAH :)
& nk jd forever seventeen :D kihkihkih . hahahahaha .


okay , sorry lah skrng jarang2 boleh hupdate , sbb busy :D memandangkan hrni hr sabtu , happy weekend everyone :) may ALLAH bless , amin :)







mari tngk bahagian belakang my baby booo , sngt seksi okay , jngn tergoda taw , cepuk kang ! hehehehehe .
bayangkan ya , my baby boo wrna putih biru , ouh , suka biru , suka biru :D





p/s : tak suka bila shoutmix kena byor , tukar ke chatbox ler jwbnya :D

2 comments:

fathiahRAIHANA said...

bila nk bawak akak naik beby boo tu ? hihi

.atynFATHIN. said...

akak mai lah SP :D hehehehehehe3