Saturday, August 31, 2013

sambil online sambil tambah pendapatan :)


Assalamualaikum :) Salam Syawal! hari yang ke 8 baru sempat nak menulis.

harini tak nak cerita pasal raya lagi sebab raya tahun ni takda cerita best pun,
raya dekat bandar je, takda apa pun sbb 'parents' kerja :3

selain tambah pendapatan melalui blogging,
 'online' facebook/twitter pun boleh tambah pendapatan, buat duit :)

macam mana?



bulan syawal ni setiap kali signup akan dapat duit raya RM5, lepastu ajak sorang kawan akan dapat RM5,
kalau 10 orang? RM50.





selamat hari raya! :)

kalau rajin update lah kot tentang raya. 

p/s; siapa pakai kereta proton? banyak benda yg kita tak tahu tentang proton. cer KLIK INI.

2 comments:

MrS. F!zA said...

wah tmbh pdptn..masyuk gak tu

.atynFATHIN. said...

SANGAT MASYUK :)