Thursday, December 29, 2016

Rabak Cafe with love

Assalamualaikum 

dah lama dah pergi Rabak Cafe ni sblm femes lg, bru nak update hehehe.

Rabak Cafe ni area Alor Star, Kedah. senang ja nak cari waze je Tesco Mergong, masuk ikut tepi tesco tu, tepi tu ada bangunan banyak banyak masuk dalam sikit, jumpa lah.
Rabak Cafe ni kalau pergi nak santai santai sambil makan mmg terbaik, sbb ada buskers, setiap hari lain lain team busking, lpstu boleh pilih, ada indoor and outdoor part.

ateng mmg amik outdoor la kena angin sepoi sepoi sambil dngr lagu ehehehe seronok sangat sesuai untuk yg nak release stress, huaa haritu mmg pergi time stress tngh Final Projek pun.



rasa nya macam order air coklat , mocha tapi dah lupa nama. semua sedap :D

Spaghetti Bolognese with cheese wuu

Chicken Chop with Cheese :D
Chicken Grill for me yey!

rasa semua not badlah, sedap dan berpatutan dngn harga. pergi sebenarnya nak order Ice Bucket tapi knp ntah tak order hehehehe terlalu kenyang mungkin.
kalau tngk review FB mmg ramai post service lambat kan, yela ramaikan tapi tak terasa sngt bila terhibur dngr lagur team busking hehehe for me lah.. 

terlupa nak amik gambar buskers tu huhu. nama je Rabak tapi kalau pergi tak rabak pun hehe



kalau tanya nak pergi lagi tak? mmg nak pergi lah. siapa nak ikut? hehehe

boleh follow page FB  Rabak Cafe okeh. tngk menu pun boleh tergoda tau

btw I missed this two part of #GegehRangers partner of food hunting hm mampu rindu je jumpa ntah bila huhu~

Waktu Operasi :
6.00 petang - 2.00 pagi

Berdekatan tesco mergong, msuk ikut jln dpn tesco mergong mnghala ke pusat service toyota rabak cafe sebelah kanan

step out

3 comments:

aRz MoHa said...

rasa macam pernah dengaq mengenai rabak cafe ni....

tapi belum pernah sampai...menu terbaik...

harga macam mana ok tak...

timm bill said...

jauhnyer aloq staqq..

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk semua menyelerakan.