Tuesday, October 17, 2017

Bunga bunga konvo

Assalamualaikum,

seumur hidup tak pernah dapat bunga, sebab memang tak berapa minat sangat haha
perangai pun tak melambangkan layak dapt bunga hehe
tapi terkejut waktu konvo haritu ayah bagi bunga *nangis dalam hati* ego memang cmni haha
ayah belikan bunga tapi suruh ibu bagikan, mahal pulak tu,

Ayah my forever king, forever and ever, tiada yang lain.
He's the reason why ateng dont have any special boyfriend haha rasa bersalah yakmat.



lepastu masa nak pergi photoshoot ada kawan bagi bunga,
rasa macam kera dapat bunga weh,
taktau nak rasa apa nak pegang pun rasa macam tak layak ja,
bunga ayah bagi pun simpan dalam kereta huaaa
payah la spesies tak feminine sangat ni,
spesies tak banya perasaan ke ego nak tunjuk perasaan,
konpius mek oi hahahaha

boleh lah nak cakap this is my first time dapat bungaaaaa,
books of record yey!
harap lepasni ateng kembali feminine :p

thankyouuu for this forever babes!

2 comments:

PERMATABIRU said...

Tahniah musim konvo..simpan sampai layu di tasik madu huhu

timm bill said...

convo, hoho..dulu pun dapat bunga..rasa pelik sbb xpenah dpt duit..hihi..