Thursday, January 23, 2020

Rumah Sarapan

Assalamualaikum.
lamanya ateng tak share pasal makanan,
emosi ja lebih ehehe
jadi waktu cuti yang banyak ni walaupun sibuk dengan training utk fyp kita curi masa untuk update kejap,

RUMAH SARAPAN SUNGAI PETANI

dah lama dah pi tempat ni baru nak update,

*gambar ehsan facebook*
Rumah Sarapan ni memang bukak waktu sarapan sahaja,
gigih la tak tidoq lepas subuh sebab nak pi sini,
muehehehe kantoi pulak.

Location :
C182, Lorong 12, Taman Sejati Indah, 08000 Sungai Petani, Kedah
012-482 2957
7.30 pagi - 1130 pagi


*gambar ehsan facebook*
Konsep Rumah Sarapan bebetul dengan nama dia,
sebuah rumah dijadikan kedai,
agak kecik ruang dia so kena bersabar lah tunggu giliran nak makan,
disarankan pi awai nah.


*gambar ehsan facebook*
Antara menu dekat Rumah Sarapan ni kebanyakkan memang menu sarapan gabungan beberapa tempat,
macam kacang pool, nasi lemuni, english breakfast style pun ado,
memang terbaik.
servis makanan pun best and laju lah,
cuma tempat duduk je kena tunggu sikit,

antara yang ateng order,
ni kongsi dua orang tau bukan makan sorang,
matilanak kalau breakfast cemni, like a king betoi weh,
dan,
semua ni sedap nak nangis,
wajib repeat lagi nanti.
harga pun berpatutan dengan kuantiti dan kualiti.
I cry!


Abaikan muka mengantuk plus lapaq ehehehehe
jangan cakap sis tak payung.


oh thankyou bebigirl ai sorang ni sanggup korbankan waktu tido dan weekend demi sis,
muehehe
sayang lah cemni.

next update?
banyak lagi ni makanan sis nak update.
wait and see k!

6 comments:

Umi Nazrah said...

waalaikumussalam. kak pun belum dan nak pi. haha. dok tengok ja kat dalam fb dengan blog pasai ni :D

Permatabiru said...

siyess ada nasi lemuni? adehh teringin plak nak mkn

Siti Yang Menaip said...

comelnya nama kedai dia.. menarik. selalu p SP..
boleh akak tengok2 kedai ni nanti =)

Ibu Syurga said...

Assalamualaikum Sis Fatin, jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)
1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)
2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)
14 x RM50

Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

Unknown said...

MAGS PREMIUMS are a corporate gifts & premium gifts supplier and manufacturer in Malaysia, that provides logo printing for custom made corporate gifts.

MAGS PREMIUMS said...

www.magspremiums.com MAGS PREMIUMS Kami adalah syarikat yang berlokasi di Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis percetakan korporat & hadiah premium. Percetakan Tshirt, percetakan beg non woven dan banyak lagi!