Friday, June 5, 2020

Website Tips Kesihatan

Assalamualaikum hai.

Dah tiga bulan Perintah Kawalan Pergerakan berlangsung,kerja makan tidur je kan dekat rumah buat benda yang sama je la,
mesti macam risau dengan diri sendiri, eh,jangan risau!
meh ateng kenalkan satu laman web kesihatan yang boleh dijadikan rujukan korang iaitu Tips Kesihatan.  Dekat sini ada macam macam info yang korang boleh dapatkan berkenaan pelbagai jenis penyakit dan rawatan,
 yang paling ateng suka tips gaya hidup sihat.
Web ni santai ja gaya penulisan dan mudah difahami semua orang, dan setiap terma tentang perubatan akan diterangkan dengan jelas,
takda lah kita nak terkial kial tanya pakcik google kan.

Malah yang lagi menarik setiap info dalam web ni  juga boleh print dan  tunjukkan dekat mak ayah atau sedara mara, cuma perlu tekan ikon print dekat hujung artikel tu. 
Format printing dia memang cantik dan tak serabut.
semudah ABC tau web ni membantu
Kalau anda nak cari maklumat berkaitan sebarang penyakit atau apa-apa sahaja berkaitan kesihatan bolehlah melawat ke website yang ateng bagi,
atau klik je gambar yang ada ni okay.

sekian.

1 comment:

Acuyuhan said...

SELAMAT HARI RAYA!!! Best entry ini :) done follow, follow me back.. thanks
http://acuyuhan.blogspot.com/